BATIK DIGITAL CREPE

BATIK DIGITAL CREPE

Kini corak batik Terengganu telah mengorak selangkah ke hadapan dengan terhasilnya Batik Digital . Ia tidak asing lagi di kalangan penggemar batik. Ia merupakan rekabentuk terkini yang dihasilkan melalui teknik cetakan menggunakan mesin pencetak khas. Penggemar batik kini bukan sahaja boleh menggayakan batik koleksi senireka halus lukisan tangan malahan juga corak moden yang menarik.

Batik Digital sinonimnya dicetak di atas fabrik jenis Crepe. Crepe merupakan sejenis kain nipis dan lembut daripada sutera dengan permukaan yang bergerutu. Ia dihasilkan melalui teknik alternate S and Z twist di mana benangnya dipintal dengan kesan berkerut. Kelebihannya ia senang digosok dan senang diuruskan.


APA YANG PERLU ANDA FOKUS KAN DALAM MEMBELI PAKAIAN ??


Tentunya anda fokuskan kepada kualiti kain, selesa dipakai, cantik dan tentunya harga murah kan?

SEMUANYA ADA DI SINI ....
KENAPA ANDA PERLU DAPATKAN PRODUK KAMI !!                     PRODUK KAMI SEMEMANGNYA
 BERKUALITI TINGGI DAN 100%
       DICETAK EKSKLUSIF UNTUK ANDA                                   
               KAMI MENAWARKAN
   UNTUK PENJIMATAN 
             ANDA !!  
  • BATIK SUTERA TERENGGANU AMAT SELESA DIPAKAI

  • FABRIK CREPE MENJIMATKAN MASA ANDA KERANA MASA MENGGOSOK DAPAT DIPENDEKKAN

 
~ SUTERA IRIS MENAWARKAN HANYA YANG TERBAIK UNTUK ANDA KERANA KAMI JUGA PENGGUNA SEPERTI ANDA ~

JADI, JANGAN LEPASKAN PELUANG INI
DAPATKAN SEGERA !

KOLEKSI TERHAD !!


UNTUK TEMPAHAN SILA ISI BORANG DI BAWAH

 


 
Batik bercorak bunga ros dicetak di atas warna latar campuran warna oren, putih dan pink lembut. Warna bunga diserasikan dengan warna latar menjadikan bunga seakan hidup. Ditambah dengan hiasan batu swarovski di bahagian hadapan dan lengan baju menjadikan penampilan anda lebih bergaya. 

KOD : MM312
FABRIK : CREPE
HARGA : RM300
SOLD

Padanan warna latar dan warna bunga yang lembut menjadikan batik ini sangat menarik. Ia menyerlahkan keayuan si pemakai. Penggunaan corak bunga yang dikenali sebagai anemone ini dan dihiasi dengan batu swarovski menjadikan anda unik dan anggun kerana jarang sekali kita jumpa bunga jenis ini di cetak atas batik sutera. Warna latar adalah kombinasi warna peach, purple lembut dan putih.

KOD : MM314
FABRIK : CREPE
HARGA : RM300
SOLD
 Kombinasi warna biru dan pink sememangnya terkenal dari dahulu kerana ia akan menjadikan si pemakai nampak manis sekali. Bunga teratai sering digunakan di dalam dendangan lagu-lagu yang dikiaskan kepada wanita yang ayu dan cantik. Hiasan batu swarovski di hadapan dan lengan baju batik melengkapkan lagi penampilan si pemakai.

KOD : MM313
FABRIK : CREPE
HARGA  : RM300
SOLD
Kombinasi warna latar batik yang sedikit gelap menampakkan anda seorang yang anggun apabila memakainya. Ditambah dengan kesan khas yang dicetak di bahagian pinggang menjadikan rekaan ini sangat istimewa. Lebih sesuai digayakan dalam rekaan baju kurung moden menjadikan anda seorang yang sangat trendy dan anggun.

KOD : MM318
FABRIK : CREPE
HARGA : RM250
SOLD Batik yang berlatar belakangkan warna oren dan dihiasi dengan ros berwarna purple menjadikan anda seorang yang berani berfesyen. Rekaan ini amat istimewa kerana aliran ros dibuat daripada bawah baju sehingga ke sisi dada. Jarang kita jumpa rekaan sebegini. Sangat sesuai digayakan pada hari raya ini.

KOD : MM319
FABRIK : CREPE
HARGA : RM250
SOLD Bagi anda yang mementingkan kelembutan dan keayuan dalam berfesyen, batik ini amat sesuai untuk anda. Warna latar hijau lembut dipadankan dengan ros kecil berwarna pink yang ringkas menampakkan anda begitu mulus apabila menggayakannya.

KOD : MM320
FABRIK : CREPE
HARGA : RM250
SOLD
 Baju batik amat jarang sekali dibuat menggunakan latar berwarna peach. Inilah yang menjadikan rekaan ini istimewa. Batik warna sebegini sukar untuk didapati menjadikan anda the only one jika anda mendapatkannya. Ros berwarna kuning dicorakkan di atasnya menaikkan lagi seri anda.

KOD : MM321
FABRIK : CREPE
HARGA : RM250
SOLD Bagi anda yang berani bergaya, batik ini amat sesuai untuk anda. Kombinasi warna kuning, pink dan putih akan menyerlahkan lagi penampilan anda. Corak bunga tabur ini juga sesuai digayakan dengan fesyen baju kebaya.

KOD : MM317
FABRIK : CREPE
HARGA BIASA : RM250
SOLDBatik ini direka khas untuk anda yang sangat mementingkan gaya. Warna latar coklat pekat di hiasi dengan corak ros penuh berwarna maroon dan putih menyerlahkan lagi keanggunan si pemakai. Lirikan mata dari jauh akan tertumpu kepada anda. Corak rosnya seakan hidup lagi menampakkan ketulenan ciptaannya.

KOD : MM316
FABRIK : CREPE
HARGA : RM250
SOLD Bunga ros amat sinonim dengan rekaan Batik Digital. Latarnya adalah kombinasi hijau dan peach dan dihiasi dengan ros berwarna pink dan putih sesuai bagi anda yang suka kepada fesyen yang tidak terlalu heavy.

KOD : MM315
FABRIK : CREPE
HARGA : RM250
SOLD

0 comments:

Post a Comment

ORDER FORM

Name:
Email Address:
Contact No.:
Mailing Address :
Postcode:
Selected Code :